sobota, 27. januar 2018

Niti za srečo

Rada gledam bloge z lepimi fotografijami iz potovanj in DIY blogark, ki rade šivajo in oblikujejo. In včasih se zgodi, da katera od blogark kak svoj izdelek tudi podari med bralce. In včasih se zgodi, da imam srečo ...

No, enkrat mi je Keltika podarila čudovito ročno izdelano torbico. Tokrat pa sem dobila majhno torbico peresnico ( = pensil-case). Ker ne hodim več v šolo je bila namenjena za moje pripomočke pri pletenju. Saj veste koliko je tega: igle, pa še ene igle, pa še ene igle. In škarice, šivanke, sponke, kvačka, svinčnik, ...


In sem bila res presenečena, da je "peresnica" lahko tako elegantna. Sem razmišljala, da bi bila bolj primerna za vse, kar nosim, ko grem fotografirat: čopič, krpice, robčki, sd-kartice, vazelin, flajštri, aspirin ...  Ampak, ker običajno uporabljam en zelo zelo star nahrbtnik, je ta peresnica čisto preveč elegantna.


Zato sem se odločila, da "peresnico" najbolj rabim v moji torbici. Tam je vsa šara razmetana in nikoli ničesar ne najdem. Sedaj bo drugače! Postala bom skrbna in urejena. (na sliki je simbolično malo stvari, ni vse za javnost)


Zato draga M., hvala za prijetno presenečenje. Naj se ti oddolžim s tole sovico, ki je že poletela v tvoje kraje. Upam, da jo boš lahko kako uporabila. Srednje velik mobilc ravno paše, mogoče dobiš idejo za kaj drugega, ....ps: saj bi to že prej poslala, pa sem rabila dva dni za štrikanje, en teden za fotografiranje, in še en teden za ta zapis... potem je bilo pa še na pošto treba...

še link: BLOG NITI ZA SREČO 2 komentarja:

 1. I'm not sure which is the pencil, it looks like you have a fine tipped sharpie and an eraser pen but whatever it is, how nice to receive a gift. I see you carry around a Swiss Army Knife too but these days you could get into trouble for even that. I always had one when I went hiking or camping.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ahh google ni prevedel pravilno. Njegova angleščina je slabša od moje. Pišem o PENCIL-CASE. Hvala za opozorilo, našla sem še veliko drugih napak.
   ahh google did not translate well. His English is worse than meine. I'm writing about PENCIL-CASE. I corrected some other mistakes, too.

   Izbriši