MOJA JEANS TORBICA

Že dolgo časa sem si želela torbico iz jeansa. Saj bi jo sama naredila, pa nisem vedela kje in kako začeti. V vzpodbudo mi je bilo veliko blogov blogerk, ki šivajo. Tudi na Pinterestu sem dobila nekaj zanimivih idej, v omari pa veliko starih kavbojk. In tako se je začelo...






Želela sem uporabit tudi staro torbico, pravzaprav samo njen spodnji del, dodala sem nekaj trakov iz jeansa in počasi je nastajala čisto prava torba.




Čakalo me je velik izziv, saj sem imela sliko torbe samo v glavi, nekako je bilo to treba realizirati. Veliko časa sem porabila za to, da sem se sploh spravila k šivanju. Običajno je bilo to v nedeljah zvečer, potem pa je torba cel teden počivala, kot testo za pito.




Dosti lažje bi bilo, če bi začela pri zadrgi. Jaz sem tam končala in se kar namučila, saj imam le navaden šivalni stroj, ne overlock-a. Ampak kjer je volja, tam je moč... moja trma.






Tako, še trak za čez rame, pa je gotova. Malo je prevelika. Nič hudega, jo bom uporabljala takrat, ko bom imela veliko šare. Za vsak dan si bom sešila še eno manjšo. Kavbojk je še dovolj.




Ja, hvala vsem, ki šivate in to objavljate na svojem blogu. To me je potegnilo, brez vas mi ne bi uspelo.




linking up with
LIFE THRU THE LENS
OUR WORLD TUESDAY
THE WEEKEND IN BLACK AND WHITE


Komentarji

Objavite komentar

😊❤